یکشنبه 29 تیر 1404

تعریف يكصد پروژه تحولي، استقرار حکمرانی جدید در چارچوب الگوی پیشرفت ایراني ـ اسلامی و بازطراحی نظام حاکم بر حوزه صنعت، معدن و تجارت كشور/ اجراي طرح آمایش سرزمین، احیاء صنایع و معادن راکد و نیمه فعال و توسعه زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی

  • 1400/12/22 - 12:30
  • - تعداد بازدید: 102
  • - تعداد بازدیدکننده: 102
  • زمان مطالعه : 7 دقیقه
  • /Zwub
مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت صنعت، معدن و تجارت در رشت عنوان كرد:

تعریف يكصد پروژه تحولي، استقرار حکمرانی جدید در چارچوب الگوی پیشرفت ایراني ـ اسلامی و بازطراحی نظام حاکم بر حوزه صنعت، معدن و تجارت كشور/ اجراي طرح آمایش سرزمین، احیاء صنایع و معادن راکد و نیمه فعال و توسعه زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی

شهاب جنابي روز يكشنبه با بيان اين مطلب در آئين تكريم و معارفه مديركل صنعت، معدن و تجارت و مديرعامل و سرپرست شركت شهرك‌هاي صنعتي استان گيلان افزود: اگر به ‌دنبال ساختن یک ایران قوی هستیم، باید در ساختار و بخش‌های مختلف صنعت، معدن و تجارت تحول ایجاد کنیم.

IMG_10000.JPG

مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به تعریف يكصد پروژه تحولي در این وزارتخانه گفت: برای اجرای این پروژه‌ها نیازمند ریل گذاری و استقرار حکمرانی جدید در چارچوب الگوی پیشرفت ایراني ـ اسلامی و بازطراحی نظام حاکم بر حوزه صنعت، معدن و تجارت كشور هستیم.

به گزارش روابط عمومی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، شهاب جنابي روز يكشنبه با بيان اين مطلب در آئين تكريم و معارفه مديركل صنعت، معدن و تجارت و مديرعامل و سرپرست شركت شهرك‌هاي صنعتي استان گيلان افزود: اگر به ‌دنبال ساختن یک ایران قوی هستیم، باید در ساختار و بخش‌های مختلف صنعت، معدن و تجارت تحول ایجاد کنیم.

وی به مقطع زمانی ایام پایانی سال و دغدغه فعالان صنعتی و بخش خصوصی اشاره و اضافه كرد: موقعیت و شرایط حوزه صنعت، معدن و تجارت به گونه‌ای است که هر تصمیم در این مجموعه، تأثیر مستقیم بر اقتصاد و معیشت مردم دارد؛ بنابراین باید برای رفع موانع و مشکلات اهتمام نمود.

مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت صنعت، معدن و تجارت همچنين با تأکید بر این‌که ادارات کل صنعت، معدن و تجارت استان‌ها از اهمیت بالایی در بحث خدمات رسانی به مردم برخوردارند، ادامه داد: به همین سبب مدیران استانی وزارت صنعت، معدن و تجارت مسئولیت سنگینی در راستای رفع دغدغه‌های فعالان اقتصادی و کسب و کار آن‌ها بر دوش دارند.

جنابي با اشاره به این‌که رویکرد پاسخگویی و تلاش برای رفع مشکلات باید در دستور کار مديران بخش صنعت، معدن و تجارت قرار گیرد، خاطرنشان کرد: برای تحقق برنامه‌ها و اهداف ترسيم شده، نیازمند همدلی و هم‌افزایی همه دستگاه‌ها هستیم.

وي به توانمندی‌های صنعتی استان گیلان نيز اشاره كرد و اظهار داشت: هم اکنون افزون بر یکصد پروژه در حوزه صنعت، معدن و تجارت کشور تعریف شده که بخش قابل توجهی از آن‌ها در بخش زیرساخت است.

مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت صنعت، معدن و تجارت اجرای این پروژه‌ها را نیازمند تعامل بین بخشی و تدابیر ویژه استانداران دانست و اعلام كرد: طرح آمایش سرزمین صنعتی، معدنی و تجاری نهایی شده که احیاء صنایع و معادن راکد و نیمه فعال و همچنین توسعه زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی از جمله اركان آن است.

۵۵ درصد اشتغال استان گیلان مربوط به حوزه صنعت، معدن و تجارت است
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداري گیلان نيز در اين مراسم گفت: صنعت، معدن و تجارت گیلان بیش از ۵۵ درصد اشتغال این استان را به خود اختصاص داده است.

آرش فرزام صفت با اشاره به این‌که صنعت سهم ۲۶.۳ درصدی در اشتغال استان گيلان دارد، افزود: ارزش افزوده بخش صنعت برای استان گیلان ۲۰.۴ درصد است.

وی اضافه کرد: این آمار نشان می‌دهد با وجود این‌که گیلان در حوزه واحدهای توليدي کوچک و بزرگ فعال بوده و صنعتی نیست، اما بخش صنعتی برای این استان اشتغال آفرین بوده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداري گیلان با بیان این‌که اصناف با فعالیت ۱۲۰ هزار واحد صنفی، سهم زیادی از اشتغال استان را به خود اختصاص داده است، ادامه داد: صنعت، معدن و تجارت گیلان بیش از ۵۵ درصد مجموع اشتغال استان را به خود اختصاص داده است.

فرزام صفت همچنين با بیان این‌که بیش از دو هزار و ۳۵۰ واحد صنعتي و تولیدی در استان گیلان فعال است، اظهار داشت: متأسفانه ۵۷۰ واحد صنعتي نیز غیرفعال است که نیازمند رفع موانع و مشکلات مي‌باشند.

همدلی و تعامل برای رفع دغدغه‌های مردم
در بخش ديگر این مراسم نيز مديركل صنعت، معدن و تجارت گیلان ضمن قدردانی از تلاش‌های فرهاد دلق پوش رئیس سابق این سازمان گفت: حوزه صنعت، معدن و تجارت گیلان با مشکلات زیادی دست به گریبان است.

تیمور پورحیدری با تأکید بر انجام اقدامات عملیاتی و میدانی و کار جهادی برای حل این مشکلات افزود: از همه ظرفیت‌ها برای توسعه و تقویت حوزه صنعت، معدن و تجارت گیلان استفاده می‌شود.

وی اضافه كرد: با همدلی و تعامل دوسویه در راستای رفع دغدغه‌های مردم استان گیلان گام‌های مؤثری برمي‌داریم.

لزوم بهره‌گیری از دانش نوین و امکان ‌سنجی برای توسعه امور صنعتی از جمله صنایع دانش بنیان در گیلان
استاندار گیلان نيز صبح امروز در نشست با مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت صنعت، معدن و تجارت با تأکید به مسئولان برای استفاده بهینه از منابع و عزم جهادی برای پیشبرد امور و تصریح این‌که در امر توسعه، نیازمند مدیریت تحول‌ محور هستیم،‌ گفت: بهره ‌گیری از دانش نوین، امکان سنجی برای توسعه صنایع در گیلان و نیز توجه جدی به صنایع دانش بنیان امری مهم است.

اسدالله عباسی به نقش و جایگاه صنعت در توسعه اقتصادی کشور اشاره کرد و افزود: متأسفانه علی‌رغم تلاش‌هایی که برای توسعه صنعتی در کشور صورت گرفته است، خلاءهایی در این بخش وجود دارد که باید در جهت رفع آن تلاشی مضاعف صورت گیرد.

وی با اشاره به وضعیت صنعت در گیلان و محدودیت‌ها و محرومیت‌های موجود اضافه كرد: با وجود مواهب طبیعی ارزشمند در اين استان و ظرفیت بالای آن در بخش‌های دیگر از جمله گردشگری، توسعه صنعتی گیلان مغفول مانده است.

استاندار گیلان ادامه داد: با توجه به کمبود زمین در گیلان، لازم است استفاده بهینه از منابع و عزم جهادی برای پیشبرد امور مورد توجه مسئولان و فعالان حوزه صنعت قرار گیرد.

عباسي زمین‌های کشاورزی گیلان را بسیار باارزش خواند و يادآور شد: تغییر کاربری این اراضی و تبدیل آن به ویلا موجب شده تا صنعت کشاورزی نیز دچار خسران شود؛ این درحالی است که با توسعه گردشگری و تبدیل منازل روستایی به اقامتگاه‌های بوم گردی، می‌توان علاوه بر صیانت از بافت روستایی، توسعه اقتصاد روستا محور را نیز رقم زد.

وي بهره گیری از دانش نوین، امکان سنجی برای توسعه صنایع در گیلان و نیز توجه جدی به صنایع دانش بنیان را امری مهم دانست و با اشاره به واحدهای صنعتي راکد و نیمه فعال استان، بر ضرورت واگذاری این بنگاه‌‌های اقتصادی به افراد دارای صلاحیت براي بازگرداندن آن‌ها به چرخه تولید تأکید کرد.

استاندار گیلان همچنین اهمیت شهرک‌های صنعتی در امر تولید و توسعه اقتصادی را بالا خواند و با اشاره به برخی مشکلات زیرساختی در این حوزه، تلاش برای خروج واحدهای تولیدی از رکود را حیاتی ذکر کرد.

عباسي حمایت از سرمایه گذار را امری مهم در مسیر اعتلای صنعت دانست و افزود: در امر توسعه، نیازمند مدیریت تحول محور هستیم.

وي با اشاره به محدودیت منابع در استان و ضرورت بهره مندی هوشمندانه از داشته‌ها، از مدیرکل جدید صنعت، معدن و تجارت گیلان خواست تا برنامه تحولی خود را مطابق با سیاست‌های دولت و برنامه‌ریزی‌های کلان استانی در امر توسعه، تدوین و اجرا کند.

استاندار گیلان با تقدیر از تلاش‌های رئیس سابق سازمان صنعت، معدن و تجارت و مديرعامل شركت شهرك‌هاي صنعتي گیلان، مسئولیت را امانتی نزد افراد دانست که در آن جایگاه باید دقت و تمرکز بالایی برای خدمت صادقانه به مردم صورت گیرد.

عباسي همچنین شکوفایی اقتصاد صنعتی را انتظار خود از مدیرکل جدید صنعت، معدن و تجارت و سرپرست شركت شهرك‌هاي صنعتي گیلان ذکر و اضافه کرد: در این مسیر باید علاوه بر مدیریت منابع، از ظرفیت افراد متخصص و نیروهای جوان بهره مند شد و از اجرای اقدامات غیرکارشناسانه پرهیز کرد.

در پایان این مراسم كه با حضور جمعی از فعالان اقتصادي، صنعتگران و توليد كنندگان انجام شد، با قدردانی از تلاش‌های بيش از 4 ساله فرهاد دلق پوش رئيس سابق سازمان صنعت، معدن و تجارت و خدمات بيش از يك ساله فريبرز سعيدي كيا مديرعامل سابق شركت شهرك‌هاي صنعتي، تیمور پورحیدری به‌عنوان مدیرکل جدید صنعت، معدن و تجارت و مهدي محبوبي حسن كياده به‌عنوان سرپرست شركت شهرك‌هاي صنعتي استان گيلان تعيين و معرفی شدند.

شرکت شهرک‌های صنعتی گيلان اکنون با دارا بودن 17 شهرک و 16 ناحیه صنعتی درحال بهره‌ برداری، يك هزار و 818 قرارداد منعقده به گستره 635 هكتار و بهره ‌برداری از 921 واحد صنعتی با سرمايه گذاري 21 هزار و 967 ميليارد ريال، زمینه اشتغال مستقیم 16 هزار و 244 نفر را در اين استان فراهم نموده است.

  • گروه خبری : 1-همه عناوين,1-3-اخبار سایت اصلی,اخبار صفحات استان,گیلان,1-2-اخبار استاني,1-1-اخبار ملي,گروه آرشیو تمام اخبار استان,آرشیو خبری سایت قدیمی
  • کد خبر : 16903
کلمات کلیدی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب